هنر معماری با توجه به حس کهنی که دارد متعاقبا حواسی را تحریک میکند که از ازل در جان آدمی تنیده شده است و جدایی ممکن نیست .

زمانی که به آسمان می اندیشی در اعماق جانش هنری نهفته است که در جان بشر نیز هست ؛ یکپارچه بدون هیچ خلال و شکاف .

معماری هنر نویی نیست ، اما احساس تازگی ایجاد میکند .

این حیات در انسان و کائنات جریان دارد و امتداد این جریان «تا» ندارد هرچند که ثابت به نظر میرسد اما همواره جاری ست ، جریانی از جنس تکامل یا زوال حتی زمان ، فضا و مکان .

آیا معماری در طول زمان جاری ست؟ 

همانطور که در معنای کلمات ادبی یکسان در طول زمان شکاف ایجاد می شود ، لغات معماری نیز از این قاعده مستثنا نیستند ، برای مثال معنای واژه معماری سبز در گذشته و حال با وجود تکنولوژی و شیوه های ساخت فرق کرده است و مسبب تغییرات در طول زمان است .

به نظر شما جریان در معماری به سود بشر است یا بشر را به نابودی می کشاند ؟

Alirezaمشاهده نوشته ها

علیرضا مزیدی ، متولد 1372 زاده شهر جهانی یزد و همچنین فارغ التحصیل رشته معماری هستم . هدف اصلی از راه اندازی « وبسایت شخصی علیرضا مزیدی» ایجاد محتوای کاربردی در زمینه معماری و توسعه نگاه معمارانه برای عموم جامعه ست چرا که با رعایت نکاتی هر چند کوچک میتوان کیفیت فضای مورد استفاده را ارتقا داد . با توجه به تغییرات در نیازهای انسان جدید ، هنر معماری نیازمند تفکر و اندیشه ای پیشتاز است که از ورای شلوغی های امروزی به انسان بنگرد وراه حل خلاق و به روز به مسائل پیش رو ارائه بدهد . بررسی پاسخ دهی هر فضا یک امر تخصصی ست که نیاز به بینش کلی نسبت به مسئله معماری دارد . این جزئی نگری ارزنده با ارتباطی دو جانبه میان طراح و بهره بردار میسر خواهد شد.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *